امروز:
دعای فرج:
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً.

حضرت محمد صلی الله علیه و آله وسلم

کم گریه کن که گریه امانت بریده است

گویا که وقت رفتن بابا رسیده است

حق داری از غمش به سرو سینه می زنی

چون مثل او کسی به دو عالم ندیده است

در روز آخرش چه شده این چنین نبی

جز اهل بیت تو زهمه دل بریده است

بر روی سینه اش حسنین ناله می زنند

اشکش بر ای هر دو زغم ها چکیده است

برگو که مرتضی چه شنیده کنار او

رنگش چنین زطرح مسائل پریده است

اینجا همه برای شما گریه می کنند

چون از سقیفه بوی جسارت وزیده است

این روزها به پشت در خانه ات مرو

گویا عدو که نقشه ی قتلت کشیده است

جان حسین و جان حسن جان مرتضی

کم گریه کن که گریه امانت بریده است

 

کمال مۆمنی


دسته: ویژه رحلت پیامبر - اشعار نبوی

تاریخ : [ 1395/2/1 ] [ 14:39 ] | نویسنده : [رسول گلی زاده ]


تصاحب "فدک" که قطعه زمین اهدایی پیامبر گرامی اسلام(ص) به حضرت فاطمه زهرا(س) بود، از وقایع تلخی است که به همراه موضوع نادیده گرفتن جانشینی و خلافت حضرت امیرالمؤمنین(ع) جان و روح زهرای مرضیه را می‌آزرد، به گونه‌ای که آن بانوی معصوم و دلخسته را به دفاع از فدک، و نیز دفاع از مظلومیت حضرت علی(ع) با از دست رفتن مقام و منصب الهی‌اش وامی‌داشت.
حضرت زهرا(س) پس از تلاش و پی‌گیری‌ها برای بازپس گرفتن فدک و بی‌حاصل و ثمر ماندن این کوشش، مصمم شد که در مسجدالنبی حاضر شود و مسائل گوناگون را بازگو کند. به این ترتیب خطبه فدک توسط آن بانوی بزرگوار در اوج فصاحت و بلاغت و در موضوعات گوناگون از جمله مظلومیت حضرت علی(ع) و چشم پوشی از حق خلافت او که در غدیر خم تثبیت شده بود بر زبان گویای او جاری شد و در ضمن آن، فلسفه احکام الهی و معارف عمیق دینی نیز به زیبایی تبیین ‌گردید.
فقیه و مرجع آگاه حضرت آیت‌الله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی مباحثی را در موضوع فدک تشریح کرده‌اند که به صورت کتابی ارزشمند منتشر شده است.
این فقیه و مرجع بزرگ که در هفتمین روز ارتحال جانسوز او قرار داریم، در این اثر ژرف و عمیق به صورت فشرده به این مبحث می‌پردازد
در مقدمه این کتاب که توسط مؤسسه فرهنگی مصابیح الهدی تنظیم شده است در این باره این‌گونه توضیح داده می‌شود:


دسته: معرفی کتاب

تاریخ : [ 1395/2/1 ] [ 10:56 ] | نویسنده : [رسول گلی زاده ]

ادامه مطلب

خیلی برام جالبه که چه طور پیامبر اسلام توانست با سرعت بسیار زیاد قلب های مشرکین و کافرین مکه را به خود جذب کند و آئین خود را در سرتاسر جزیره العرب گسترش دهد، سوال من این است که چه عواملی سبب این موفقیت شد ؟

در گسترش اسلام عوامل مهمی دخیل بوده است که از جمله آنها می توان به تخصص پیامبر در علوم تربیتی اشاره کرد علومی که امروزه نقش مهمی در تحول جامعه دارد و پیامبر اعظم با بکار گیری فنون علوم تربیتی توانست آئین اسلام را در آن منطقه گسترش دهد و توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کند .

آیات الهی به خوبی این تکنیک ها را به تصویر می کشد ، که هر فرد و یا مدیری می تواند به بکار گیری این تکنیک ها به موفقیت دست پیدا کند که به برخی از آنها اشاره می شود:

1)با دلسوزی و جانفشانی برای تربیت مردم تلاش می کرد

که خداوند متعال در این راستا به پیامبرش  می فرماید:(فَلَعَلَّکَ بَاخِعٌ نَفْسَکَ عَلَى آثَارِهِمْ إِن لَمْ یُۆْمِنُوا بِهَذَا الْحَدِیثِ أَسَفاً: شاید تو بر پى آنان، اگر به این سخن ایمان نیاورند، خود را از اندوه خواهى کشت.) (کهف: 6)


دسته: مقالات - مدیریت در پرتو سیره پیامبر اعظم - اخلاق نبوی

تاریخ : [ 1395/2/1 ] [ 10:52 ] | نویسنده : [رسول گلی زاده ]

ادامه مطلب



تمامی حقوق مطالب، برای وبلاگ سفير رحمت محفوظ است.

X