امروز:
دعای فرج:
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً.

محمد از بزرگ‏ترین خیرخواهان بشر است و ظهور او، نشانه یکى از عالى‏ترین عقول مى‏باشد. اگر آسیا بخواهد به فرزندان خود افتخار کند، سزاوار است که به این رادمرد بزرگ و بى‏مانند، افتخار نماید؛ البته یکى از ظلم‏هاى بزرگ است، اگر بخواهیم حق این مرد بزرگ را ادا نکنیم؛ زیرا این همان شخصى است که در هنگام ظهورش، عرب در درجه‏اى از انحطاط و توحش بوده که بر ما مخفى نیست و باز مى‏بینیم که پس از بعثت او، بر اثر انوارى که دیانت اسلام در کسانى که آن را با میل پذیرفتند، افروخت، چگونه اوضاع آن سامان، منقلب و دگرگون شد؛ به همین جهت است که شک در بعثت محمد (ص) را شک در قدرت خداوندى که شامل تمام جهان و جهانیان است، باید دانست.


دسته: پیامبر اعظم (ص)از نگاه اندیشمندان

تاریخ : [ 1396/1/27 ] [ 15:37 ] | نویسنده : [رسول گلی زاده ]


محمد، ششصد سال پس از مسیح ظهور کرد و با نیروى خدایى که داشت، توانست تمام اوهام را برطرف سازد و بت‏پرستى را براندازد و چون مردى درست‏کردار، راست‏گو و بى‏آلایش بود، مردم به او لقب امین داده بودند. لهجه صادق و عزم استوارى داشت و با همین مزایا، توانست گمراهان را به راه راست هدایت کند.


دسته: پیامبر اعظم (ص)از نگاه اندیشمندان

تاریخ : [ 1396/1/26 ] [ 15:36 ] | نویسنده : [رسول گلی زاده ]


محمد(ص) ، بزرگ و پیشواى حکومت اسلامى و همواره مراقب آسایش و آزادى ملت خود بوده و کسانى را که مرتکب جنایت مى‏شدند، مجازات مى‏کرد. این پیغمبر، دعوت به پرستش خداى یگانه و دین یگانگى را ترویج مى‏کرد و در دعوت به این دین، لطف و مهربانى را حتى با دشمنان، مراعات مى‏کرد. در این شخصیت، دو صفت از بهترین و عالى‏ترین صفات بشرى وجود داشت و آن دو، عدل و رحمت مى‏باشند.


دسته: پیامبر اعظم (ص)از نگاه اندیشمندان

تاریخ : [ 1396/1/25 ] [ 15:36 ] | نویسنده : [رسول گلی زاده ]


کمتر خانواده‏اى در عربستان دیده مى‏شود که نام یکى از فرزندان خود را «محمد» نگذارد و اصولاً انتشار این نام در عالم، بیشتر از انتشار نام پطرس و یوحناست. محمد(ص)، پیغمبر عرب، اول کسى بود که وحدت ملى عرب را عملى کرد و آن قبایل را در زیر یک پرچم گردآورد و هنگامى که ظهور نمود، نه تنها عربستان، بلکه جهان، محتاج به ظهورش بود. او با قوه و اعمال نفوذ، وحدت عرب را ایجاد نکرد؛ بلکه بر اثر کلام شیرین و اخلاق نیک خود، قلوب این قوم را تسخیر کرد تا آنان از روى میل از او پیروى کرده، به گفته‏هایش ایمان آوردند. حقاً مى‏توان گفت که فرزند مکه صفایى داشت که در سایر پیغمبران یافت نمى‏شد. در او نیرویى بود که با آن، میان دل‏هاى متفرق، ایجاد ائتلاف مى‏کرد و به طورى آنها را متحد مى‏کرد که در پندار و احساس، در حکم یک دل بودند.


دسته: پیامبر اعظم (ص)از نگاه اندیشمندان

تاریخ : [ 1396/1/24 ] [ 15:35 ] | نویسنده : [رسول گلی زاده ]


اضافه بر آنچه گفته شد طبق گفته تاریخ نویسان عرب حضرت محمد (ص) بسیار خود دار و متفکر ، کم حرف ، احتیاط کار ، خوش قلب ، در رفتار و کردارِ خود بسیار مراقب ادب و پاکیزگى خویش بود تا پس از این که به ثروت و اقتدار نیز رسید هیچ گاه کارهاى خود را به دیگرى واگذار نکرد .
او مردى بود بردبار در برابر سختیها و دشواریها خود دار و متحمل ،داراى همتى بلند و در برخوردها مهربان و خوشرو بود یکى از خدمت گذارانش نقل مى کند که هجده سال تمام خدمت او ارا انجام میداد و در طول این مدت هیچ گاه سخن تند یا کردار ملال آورى حتى براى تنبیه کردن من نیز از او ندیدم ، حضرت محمد (ص) جنگ جویى دلاور و ماهر درفنون جنگى بود اگر احساس خطرى مى نمود فرار نمى کرد و بدون جهت نیز خود را به مهلکه نمی انداخت.


دسته: پیامبر اعظم (ص)از نگاه اندیشمندان

تاریخ : [ 1396/1/23 ] [ 15:34 ] | نویسنده : [رسول گلی زاده ]


دانشمند، شاعر، نویسندۀ معروف آلمانی که تأثیر عمیقی بر ادبیات آلمان و جهان به جای گذاشته در کتاب دیوان شرقی و غربی می¬گوید: «مندرجات کتاب قرآن... ما را مجذوب می¬کند و به شگفت می¬آورد و سرانجام به تعظیم و احترام بر می¬انگیزد، از حماقتهای آدمی است که تنها عقیدۀ شخصی خود را ستایش کند. هرگاه معنای اسلام تسلیم شدن به ارادۀ خداوند جهان می¬باشد، پس ما همگی- در اسلام- زندگی می¬کنیم و مسلمان می¬میریم».


دسته: پیامبر اعظم (ص)از نگاه اندیشمندان

تاریخ : [ 1396/1/22 ] [ 15:34 ] | نویسنده : [رسول گلی زاده ]


محمد مردی بود که از میان مردمی بت پرست با اراده آهنین برخاست و آنان را به یگانه پرستی دعوت کرد و در دلهای ایشان جاودانی روح و روان را بکاشت. بنابراین او را نه تنها باید در ردیف مردان بزرگ و برجسته تاریخ شمرد بلکه سزاوار است که به پیامبری او اعتراف کنیم و از دل وجان بگوییم که او پیامبر خدا بوده است.


دسته: پیامبر اعظم (ص)از نگاه اندیشمندان

تاریخ : [ 1396/1/21 ] [ 15:33 ] | نویسنده : [رسول گلی زاده ]




تمامی حقوق مطالب، برای وبلاگ سفير رحمت محفوظ است.

X